Kuukausikatsaus maaliskuuhun

Lunta on vielä maassa

Maaliskuu käy viimeisiä tuntejaan ja pian huhtikuu jo koputtelee ovella joten on tavalliseen tapaan aika tehdä lyhyt kuukausikatsaus taakse pian jäävään kuukauteen.

Isossa mittakaavassa kovin suuria mullistuksia ei omassa elämässä ole tapahtunut vaan arki on pyörinyt kutakuinkin tavallisissa uomissa. Päivät menevät töissä ja illat katsellen elokuvia, soitellen musiikkia, kuunnellen musiikkia ja tietenkin myös sosiaalista elämää viettäen.

Tämän kuun puolella sain vihdoin julkaistua myös uuden levyn ulos joka oli toki poikkeuksellista. Albumi on julkaistu Painless Destiny -artistinimellä ja levy kantaa nimeä Lappi. Albumin löytää Bandcampista (katso täältä), Spotifystä, iTunesista, Apple Musicista ja mistä lie muualta.

Kuten täältä blogista on voinut lukea on myöskin erinäisiä laiteostoksia tullut tehtyä. Lähikuukausina varmaan kirjoitan muistakin hankinnoista kun niistä on kokemusta kertynyt käytännön elämässä, mutta ostojen lisäksi tavaraa on onneksi tullut tori.fin kautta laitettua myös myyntiin ja tälläkin hetkellä useampi laite on odottamassa josko joku ne sieltä pois ostaisi.

Mp3-soittimen (lue täältä) ja kannettavan CD-soittimen (lue täältä) oston myötä on musiikkia tullut kuunneltua pääosin näillä laitteilla joten vanhaa hifiä on joutanut kiertoon. Laadukkaita laitteita myydessä käytettynä on ilahduttavaa huomata että niitä ei yleensä kovin suhteettomia aikoja joudu pitämään myynnissä ja kaiken lisäksi toisinaan niistä saa parin vuoden käytön jälkeenkin lähes saman kuin itse on maksanut 🙂

Elokuvia tuli katsottua maaliskuussa poikkeuksellisen paljon, 31 kpl. Tämä oli mukavaa vaihtelua sillä tuntuu että lähiaikoina jostain syystä ei ole aivan mahdottomasti elokuville ollut aikaa. Joskus onneksi näinkin päin!

Aurinkoisemmalla alueella lunta onneksi ei liiemmin ole maassa

Maaliskuu tarjosi jo miellyttävän keväisiä kelejä ja lenkeilläkin on aina toisinaan tullut käytyä. Nätillä kelillä sisällä ei koko päivää tee mieli olla joten iltaisin töiden jälkeen on ollut hyvää irtiottoa arjesta käydä pihalla pyörähtämässä ja kaikessa rauhassa lampsimassa ja ihmettelemässä maailman menoa.

Seurakuntaelämä on ollut tässäkin kuussa aktiivista mikä on ollut hyvä juttu. Pienryhmätoiminta jatkuu säännöllisesti, Raamatun tutkiskeluita on ollut myös perjantaisin ja sapattisin normaalia kirkkotoimintaa.

Tässä kuussa kerkesin myöskin sairastamaan koronan. Olin viikon poissa töistä tämän takia, vaikkakaan koronaksi sitä en tiennyt siinä vaiheessa. Oireena oli tavallisen kevätkuumeen oireet kutakuinkin samanlaisella voimakkuudellakin joten en osannut yhdistää tätä alussa sen vuoksi koronaan. Lisäksi jonkin verran oli yskää ja hajuaisti myöskin meni, mutta en sitäkään tajunnut aivan heti että se on edes lähtenyt 😀 Onneksi hajuaisti on jo pääosin palautunut, mutta vielä on asioita joita en haista. Esimerkiksi eilen en pienryhmässä haistanut mintun tuoksua leivonnaisesta, mutta kahvin ja ruoan yleensä aina erottaa. Onneksi! Ehkä se hajuaisti sieltä täysin vielä palaa 🙂

Kokonaisuutena maaliskuu oli mukava ja rauhallinen kuukausi joka rullasi leppoisasti eteenpäin. Kevät tekee tuloaan ja sitä odotan innolla, sillä tekisi mieli jälleen päästä enemmänkin ulkoilemaan hyvällä säällä. Toivottavasti pian kevät ja kesä tulevat! 🙂

Oikein mukavaa päättyvää maaliskuuta ja pian alkavaa huhtikuuta jokaiselle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.