Uudet sälekaihtimet olohuoneeseen

Uudet sälekaihtimet toimivat ja näyttävät hyvältä

Jo pidemmän aikaa on olohuoneen sälekaihdin ollut rikki ja repsottanut ylälaidastaan, mutta jostain syystä en ole saanut aiheesta soitettua pitkään aikaan minnekään firmaan että tulisivat vaihtamaan uudet tilalle. Kaverini mainittua että hän oli tilannut uudet sälekaihtimet asennuksineen sain siitä itsekin asian mieleeni ja otin yhteyttä samaiseen firmaan.

Muutama viikko sitten soitin kaihtimethelsinki.fi sivustolta löytyvään puhelinnumeroon ja myyjä tuli paikan päälle katsomaan tilannetta, tekemään mittauksia ja antamaan tarkan hinnan paljonko asennukset uusiin kaihtimiin maksaisi. Vaihdatin olohuoneen ison kaihtimen sekä pienen kaihtimen (joka kuvassa verhon takana) ja kokonaishintaa oli ainoastaan 174 euroa.

Tänään aamulla kahdeksan maissa saapui sälekaihdinten asentajat ja alle puolessa tunnissa oli uudet kaihtimet olohuoneen ikkunoissa (verhon takana on siis pieni ikkuna myöskin). Uskomattoman nopeaa ja tehokasta toimintaa 🙂

Vähän kerrallaan koti tulee kodikkaammaksi kun rempallaan olevia asioita laittaa kuntoon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.