Huonejärjestykseen jälleen muutoksia

Televisio ja pelikonsolit siirtyivät kotistudiosetupin tilalle

Olen tämän kuluvan viikon lomalla töistä joten jälleen on hyvin aikaa tehdä muutoksia kotona huonejärjestykseen, koska mikäpäs sen mukavampaa kuin sisustuksen vaihteleminen aina jollain tapaa. Tällä kertaa päädyin siirtämään makuuhuoneessa olleen liian vähäiselle käytölle jääneen kotistudiosetupin pois käytöstä ja laittamaan sen sijaan pelipisteen.

Pelaaminen on sekin ollut harmillisen vähäistä parina viime vuotena kaiken muun vietyä ajan, mutta nyt kun maanantaina illalla tämän television siirsin makariin ja värkkäsin konsolit siihen kiinni olen kerennyt pitkästä aikaa käyttämään kunnolla aikaa ihan vain pelaamiseen.

Setuppi on vielä hieman vaiheessa sillä olisi mukava virittää tähän nätimpi televisiotaso joka olisi aavistuksen matalampi ja samoin laittaa Philips Hue -värillinen valonauha taustalle tunnelmavalaistukseksi, mutta vähän kerrallaan moiset kerkeää laittamaan jos innostun televisiota pitämään makuuhuoneessa eikä tule siirrettyä sitä takaisin olohuoneeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.