Luoja vai sattuma -symposiumissa tuli käytyä

Tapahtumassa nähtiin useampia puhuja

Sapatinpäivänä kävin muutamien seurakuntaveljien ja -sisarten kanssa Tampereen Aitolahden adventtikirkolla katsomassa Luoja vai sattuma -symposiumia. Ohjelma alkoi kello kahdelta ja päättyi seitsemältä ja siihen mahtui viiden eri puhujan puheenvuoroja.

Tapahtuma oli siis kreationistinen ja siten myös kaikki puheet olivat siitä katsantokannasta puhuttuja. Osa puheista oli hyvin kansantajuisia, osa taas meni oman ymmärrykseni yli täysin sillä en ymmärrä solubiologiasta käytännössä yhtään mitään. Dinosauruksista oli myöskin puhetta sekä erinäisistä löydyöksistä jotka sopivat todella huonosti evoluutioteorian tarjoamiin opetuksiin.

Aihealue oli mielenkiintoinen ja puheet myöskin, joten oli varsin mukava käydä paikan päällä kuuntelemassa näitäkin näkökulmia. Yleinen ajatushan yhteiskunnassa ja opetuksissa on aina se että evoluutioteoria on totta ja kreationismi ei, mutta itse taas uskon täysin päinvastoin eli en siis usko evoluutioteoriaan ja uskon kreationismiin. Joskus olen uskonut myös evoluutioteoriaan, joskus olen pitänyt mahdollisena maan iän olemisen joitain satoja tuhansia vuosia mutta nykyisin olen selkeästi ns. nuoren maan kreationisti ja uskon että maapallo on alle 10000 vuotta vanha – luultavasti noin kuusi tuhatta vuotta.

Reissusta tuli palattua kotiin vasta hieman kymmenen jälkeen joten lähes koko päivä reissuun tuli käytettyä. Mukavaa vaihtelua arkeen tällaiset tapahtumat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.