Kuukausikatsaus toukokuuhun

Koivukylässä on kesäistä

Toukokuu vaipui unholaan ja kesäkuu saapui ajallaan joten maailman kirjoissa kaikki on ainakin sen suhteen radallaan. Tavalliseen tapaan tälläkin kertaa on aika tehdä lyhyt katsaus taakse jääneeseen kuukauteen.

Kuten yleensä, myöskään viime kuussa ei tapahtunut omassa elämässäni mitään kovin suurta tai maata mullistavaa vaan arki rullasi tasaisesti eteenpäin kuin ihmisletka ilmaista ämpäriä jonottaessaan. Suomi sentään voitti MM-kultaa joka tietenkin on jossain määrin yhteiskunnallisesti jotain poikkeuksellista 🙂

Tuttuun tapaan tein töitä, näin kavereita ja vietin aikaa seurakuntayhteydessä, katselin leffoja, soittelin aina joskus pianoa ja kirjoittelin tätä blogia. Lisäksi myös valokuvia tuli otettua poikkeuksellisen paljon, sillä tavallisten kuvailujen lisäksi kävin katsomassa cheerleadausta (lue täältä) missä kameralla oli paljon käyttöä sekä myöskin töissä oli pienimuotoiset tupajaiset missä oli itselläni kamera mukana ja ahkerassa käytössä. Valtakunnassa kaikki siis hyvin.

Toukokuussa pidin elämäni toisen saarnan (lue täältä) ja kävin myös Adventtikirkon Uudenmaan aluejuhlilla missä tuli oltua mukana tuotantotiimissä (lue täältä). Tällä kertaa tuotantoa tuli tehtyä yhdellä kameralla joka oli itselleni uudenlainen juttu 🙂

Elokuvia katsoin tavallista ahkerammin sillä kerkesin katsomaan yhteensä 32 elokuvaa viime kuun puolella. Ei pöllömmin, etenkään kun jokaisena päivänä en ole leffoja kerennyt katsomaan. Joinain päivinä sitten on katsonut kaksikin leffaa ja parhaimpina päivinä jopa kolme. Myös tuhannen uniikin katsotun ja katsotuksi merkityn elokuvan raja tuli viime kuussa rikottua (lue täältä).

Työporukan kanssa tuli käytyä keilaamassa

Viime kuussa kävin myös pitkästä aikaa keilaamassa. En edes muista milloin olisin viimeksi keilannut, mutta aikaa siitä on vuosikausia. Kuten kuvasta näkyy, ensimmäisellä kierroksella onnistuin pistämään 57 pistettä kun toisella kierroksella pääsin jo sataan. Ei pöllömmin! 🙂 Keilaamassa voisi kyllä käydä joskus toisenkin kerran.

Isommallakin työporukalla tuli käytyä myös elokuvateatterissa katsomassa The Northman (IMDB) joka oli muutamia tarpeettoman brutaaleita kohtauksia lukuunottamatta ihan asiallinen leffa.

Töissä kävin paikan päällä myös muutaman kerran Pasilassa osan päivää sillä yhtenä päivänä oli myös linkkitornissa vierailu. Se oli mielenkiintoinen ja sieltä pääsin näkemään kauas.

Ilahduttavasti aikaa jäi hieman myös pelaamiselle ja sainkin pelattua Horizon: Zero Dawnin loppuun (lue arvostelu).

Linkkitornista näki kauas

Kokonaisuudessaan toukokuu oli kohtalaisen tavallinen kuukausi, mutta näin jälkeenpäin kun sitäkin jäi miettimään tätä kuukausikatsausta kirjoittaessa huomasi että kerkesi kuuhun kuitenkin mahtua monenlaista arkista mutta silti mukavaa vaihtelua tasaiseen rytmiin.

Tästä on hyvä jatkaa kohden alkanutta kesäkuuta. Toivon mukaan myrskykelit helpottuvat pian ja kesäisistä keleistä pääsisi nauttimaan täysin siemauksin. Oikein mukavaa alkanutta kuukautta jokaiselle! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.