Perjantaipullo: King Harald Grey Coat

Itävalloista tulevan Vikings Beerin panimon King Harald Grey Coat on 4,7 % vahvuinen lager. Muita tietoja oluesta ei löytynytkään, mutta valmistajan sivuilta voi käydä katsomassa josko tilanne on myöhemmin muuttunut (katso täältä).

Pullo on mukavan nätti. Tuoppiin kaataminen käy vaivatta sillä vaahtoavuus ei ole mahdotonta ja pian jo katoaa pois myöskin pinnalta. Väri on kullankeltainen ja kirkas. Tuoksu on tavanomainen aromikas lagerin tuoksu.

Suutuntuma on keskitäyteläinen ja siinä on vähäistä pistävyyttä. Maku on hyvä ja normaaleja bulkkilagereita raikkaampi, mutta mitenkään erityisen poikkeuksellisesti mikään ei nouse makukenttään. Viljaisa. Tasainen ja varma suorittaja jonka mieluusti nauttii etenkin kuumana kesäpäivänä.

Musiikkina tämän kanssa toimii hyvin mm. instrumentaalinen musiikki kuten Jesper Kydin säveltämä Master Assassin tai Sarah Schachnerin ja Jesper Kydin säveltämä Assassin’s Creed Valhallan teemamusiikki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.