Uusi sänky!

Fanni-runkopatja tuli hankittua kotiin

Muutamia viikkkoja takaperin vanhasta sängystäni alkoi tulemaan jouset sen verran pahasti jo kankaasta läpi että sen päälle viskaamani petauspatjakin alkoi jo tarttumaan siihen kiinni. Jousi oli kyllä jo tullut hyvän aikaa aiemmin läpi patjasta, mutta koska välissä oli petauspatja ei se haitannut nukkumista eikä uutta sänkyä tullut sen vuoksi aiemmin hankittua.

Kun petari alkoi jo tarttumaan läpi puskeneeseen jouseen päätin viskata rikkinäisen sängyn pois. Nukuin noin viikon lattialla pelkällä petauspatjalla. Hyvänä puolena siinä oli se että makuuhuoneessa oli paljon enemmän tilaa kun petarin otti vain yöksi lattialle ja päivisin piti kaapissa 😀

Kenties suurin haitta ilman sänkyä olemisesta oli kuitenkin se, että huoneessa alkoi tuntumaan kaikua rasittavasti ja huoneeseen olisi pitänyt laittaa lisää akustointia. Lattialla nukkuessa petarilla nukuin kyllä hyvin eikä se ollut myöskään epämukava, joten käytännössä sängyn hankkiminen oli enemmän vain tavan vuoksi kuin varsinaiseen isompaan tarpeeseen.

Maskusta tuli sänky valittua. Valinta kohdistui Fanni-runkopatjaan kokoluokassa 90×200 cm. Otin kotiinkuljetuksen, pakkauksen purun ja kasauksen sekä myöskin vanhan poisviennin lisäpalveluina.

Jos olisin tiennyt kuinka vaativa tämä on kasata en sitä varmaankaan olisi ottanut sillä sängyn kasauksessa kasaaja vain pyöritti jalat käsipelissä paikalleen 😀 Olin varautunut siihen että sängyn kasaaminen vaatii työkaluja ja säätämistä, mutta totuus oli näemmä toinen. Eipä siinä mitään, eipähän tarvinnut pistää tikkua ristiin sen enempää muutoin kuin siinä että kävin alaoven avaamassa 🙂

Joitain öitä tällä nukkuneena on ensituntumat olleet hyvät. Mukavan jämäkkä sänky ainakin vielä tässä vaiheessa, aika näyttää miten tulevaisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.