Perjantaipullo: Obolon Premium

Ukrainalaisen Obolonin panimon Obolon Premium Lager on 5,0 % vahvuinen lager josta löytää katekeroita 17.0 EBU ja kantavierrettä 12.1 °P. Olutta myydään ainakin Alkon tilausvalikoiman tuotteena. Lisää tietoa löytää Alkon sivuilta (katso täältä).

Tölkki on suhteellisen tylsä ja varsin keskinkertaisen oloinen ja siitä tulee lähinnä mieleen marketin tusinalagerit. Kuohuaminen on suhteellisen runsasta vaikkakin vakaata. Vaahto joka pinnalle muodostuu ei kuitenkaan kestä pitkään pinnalla. Väri on kullankeltainen ja ainakin itseäni miellyttävän sävyistä.

Suutuntuma on pehmeä ja keskitäyteläinen. Humalointi on keskiasteista ja maku on raikkaan maltainen. Suhteellisen tavanomainen lager vailla kovin suurta sanomista mihinkään suuntaan. Toimiva ja varma valinta etsiessä tasaisen hyvää suorittajaa kesäillan lageriksi.

Musiikkina tämän kanssa menee mm. Daddy DJ – Daddy DJ tai Dr. Bombay – Calcutta (TaxiTaxiTaxi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.