Televisio makuuhuoneeseen seinälle

Televisio sopii hyvin makuuhuoneen seinälle. Kuvassa jokin randomi musiikkivideo YouTubesta. Peilin kautta näkyy makuuhuoneessa oleva 28″ putkitelevisionikin.

Eilen seurakuntaveli kävi työkalujen kanssa ja laittoi aikaisemmin tilaamani television telineen makuuhuoneeni seinälle.

Telineeksi valikoitui sama kuin mitä olen käyttänyt olohuoneessakin sillä olen sen havainnut toimivaksi ja tekevän sen mitä telineen kuuluukin – se on helppokäyttöinen, se kantaa tarpeeksi kuormaa, sitä saa liikuteltua tarpeeksi paljon ja pientä kallistuskulmaakin löytyy. Teline on siis Mozi Super Solid Full-motion B3 37-90″ televisioille (katso täältä).

Televisio jonka tähän laitoin tuli hankittua jo toukokuussa. Alunperin hommasin LG:n uuden LG OLED42C2 -television tietokoneen näytöksi ja sitä kuukauden tai lähes pari käytinkin siinä käytössä.

Kuitenkin televisiossa on ilmeisesti OLED-paneelin vuoksi automaattinen himmennystoiminto joka alkoi käymään todella rasittavaksi tietokonekäytössä. Mikäli kuva ei liiku himmentää televisio kirkkauttaan. Normaalissa työpöytäkäytössä tämä on hyvinkin yleinen skenaario sillä aina kun kirjoittaa pidempää tekstiä ei näytöllä tapahdu juurikaan liikettä minkä vuoksi kuva alkaa automaattisesti himmenemään eikä tätä ilmeisesti saa pois kuin erikseen tilattavalla huoltokaukosäätimellä. En ole varma saako edes silläkään joten en jaksa koettaa onneani.

Harmillista kyllä kyseinen asia ei vielä häirinnyt niin paljoa sinä aikana kun televisiossa olisi vielä ollut palautusaikaa jäljellä 😀 Televisiota ei kuitenkaan kannattanut myydäkään koska se on lähes uusi ja lähellekään uuden hintaa siitä ei kuitenkaan olisi varmaan saanut joten jätin television sitten kakkostelevisioksi.

Nyt televisio on onneksi makuuhuoneen seinällä joten iltaisin ennen unta voi sieltä sitten katsella vaikkapa YouTubea kun TV on nyt telineen ansiosta sopivalla korkeudella sängystä katsoen. Eilen tulikin yöllä katsottua DVD:ltä X-Filesiä yksi jakso ja vaikka televisio on vain 42″ näki lasit päässä onneksi sängystä asti tekstit lukea ongelmitta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.