Päiväreissu Turussa

Jossain korkealla oli hyvä näkymä kaupungille

Tänään vihdoin ja viimein tein sen mitä on parin vuoden ajan ollut mielessä että “sitten joskus” – kävin Turussa.

Ajatus on ollut jo muutamana kesänä että ehkä joku päivä, mutta kuten yleensä aina, “joskus” on vain vaihtoehtoinen tapa ilmaista “ei koskaan” sillä jos päämäärä ei ole selkeä tai sitä ei koskaan erityisesti ajasta tehtäväksi, se jää tekemättä. Käynti Turussa on meinannut olla sellainen vaikka sillä onkin ollut selkeä päämäärä. Sillä on joskus ollut myös aiemmin päivämäärä milloin on pitänyt mennä, mutta sään tai väsyn tai muun takia se on aikaisemmin jäänyt tekemättä. Nyt tämäkin virhe maailmasta on korjattu ja Turussa on tullut pyörittyä useita tunteja ja paikkoja nähtyä kaupungilla.

Tänään lähdin Turkuun sillä menin moikkaamaan sinne kaveria ja viemään hänelle vanhat VR-lasit, vaikkakin VR-lasien vienti oli tietenkin vain hyvä tekosyy lähteä katsomaan vihdoin ja viimein miltä kaupungilla näyttää. Laitan tähän satunnaisia turistikuvia joita otin, eli valokuvauksellisesti en kuviin paljoa panostanut vaan olin kuin turisti ja kuvailin menemään satunnaisella räpsinnällä. Kuvat on otettu Canon R50 -kameralla.

Allekirjoittanut itse. Kuvasta kiitos Valtterille.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *