Perjantaipullo: Mallaskoski Liberation Lager

Mallaskosken Liberation Lager on väriltään kaunis

Tänmänkertaisena perjantaipullona on Seinäjokelaisen Mallaskosken Liberation Lager joka on nimensä mukaisesti tyyliltään lager ja sen alkoholitilavuus on 5,2 %. Lisätietoja panimosta voi lukea osoitteesta http://www.suomenpienpanimot.fi/mallaskosken-panimo

Oluen aukaistua tuoksun erottaa varsin perinteikkään lagerin tuoksuiseksi vaikkakin tuoksussa on voimakkuutta selkeästi perinteisiä lappareita ja muita tavallisia markettilagereita enemmän. Tuoksussa terävin kärki katoaa varsin nopeasti ja tuoppiin kaadettua sitä ei enää juurikaan erota.

Makunsa osalta Liberation Lager on hyvää perustasoa. Siitä erottaa kohtalaisen selkeästi humalan niin suutuntumassa kuin jälkimaussaankin mutta muuten kyseessä on kohtalaisen miellyttävän raikas maku josta selkeimmin erottaa greipin ja sitruksen tunnelmaa. Kokonaisuutena perushyvä lager joka toimii hyväksi seurajuomaksi.

Musiikiksi tämän kanssa sopii mm. Sede Vacante – Hate Eternal sekä Secret Rule – The Song of the Universe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.