Kirkkokuvat: Tuusulan kirkko

Muutama viikko takaperin kävin rälläilemässä kaverini kanssa Minilläni Keravalla ja Tuusulassa ja Tuusulassa käydessä satuimme löytämään sieltä myös kirkon jota kävimme sitten kuvailemassa. Olimme siellä siihen aikaan että sisälle ei luultavasti olisi ollut asiaa joten emme käyneet edes koettamassa onneamme sen suhteen josko ovet ovat auki tai ei. Kuitenkin kirkon pihasta ja hautausmaalta saimme otettua valokuvia joten pistän niitä tähän nähtäville. Pitänee varmaankin jokin kerta ajaltaa kirkkolle jumalanpalveluksen aikaan jotta pääsisi kuvailemaan paikan myös sisältä käsin.

Yhtä kaikki, laitan tähän kuvia myös viereiseltä hautausmaalta. Oma huono yleissivistykseni aukeni jälleen paikan päällä ollessa, sillä en tiennyt (tai ainakaan muistanut) että kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on haudattu Tuusulan hautausmaalle. Olin toki tietoinen että hän on syntynyt Nurmijärvellä mutta maallisen tomumajan viimeinen lepopaikka oli itselleni yhtä suuri mysteeri kuin sähkövalot sumerilaisille.

Muita ottamiani kirkkokuvia voit katsoa täältä tai vaihtoehtoisesti klikkaamalla tämän postauksen lopussa olevaa tagia jossa lukee Kirkko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.