Kokkailukeskiviikko: Broilerin fileesuikaletta ja makaronia

Pitkästä aikaa tuli kotona kokkailtua jotain uutta ja erilaista, tällä kertaa makaronia ja hunajamarinoitua broilerin fileesuikaletta. Lisäksi aterian kanssa laitoin paprikaa ja kurkkua lautasen reunalle hieman raikkautta tuomaan.

Aterian laitto oli juuri niin yksinkertaista kuin tällaisesta voisi kuvitellakin. Pannu kuumenemaan ja broilerit pannulle, vettä kattilaan ja kiehumaan ja kun vesi kiehuu heitetään makaronit sinne sekaan.

Välillä pannulla on hyvä broileria vähän hämmentää jotta ne ei köntsähdä pannuun kiinni ja samoin tietenkin makaronejakin on hyvä sekoitella aina silloin tällöin. Odotellessa aterian valmistumista on näppärästi aikaa viipaloida haluamansa kasvikset lautasen reunalle helpommin syötävään muotoon.

Helppo, nopea ja edullinen ateria joka maistuu hyvälle. Täytynee tehdä joskus toisenkin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.