Muutama kuva Korsosta

Eilen päivällä sää oli jälleen keväinen joten koko päivää ei malttanut pysyä sisällä. Päätin vaihteen vuoksi lähteä katselemaan kameran kanssa millaista on Korsossa tähän aikaan vuodesta. Mikäli paikka ei ole tuttu, on kyseessä siis Vantaalla sijaitseva alue joka on muutaman junapysäkin matkan päässä Koivukylästä.

Kovin kummoisia kuvia ei tullut otettua vaan lähinnä räpsittyä vähän sieltä sun täältä, mutta onneksi tärkeämpi syy ulos menolle oli raitis ilma, kepeä lenkkeily sekä lähialueisiin tutustuminen. Kevät tekee kovalla tahdilla tuloaan ja pian kesä on taas täällä joka on helppoa havaita valon määrän lisääntymisessä. Kesää odotellessa vielä tänne blogiinkin muutama talvinen kuva Korsosta.

Kaikki kuvat on otettu Nikon D750:llä käyttäen Sigman 35 mm F/1.4 Art -sarjan objektiivilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.