Pejantaipullo: Radlager Pale Lager

Radlager Pale Lager on kotimaisen Kaarinasta tulevan pienpanimo Radbrewin panemaa pale lageria. Vahvuutta oluesta löytyy 5,2 % ja sitä myydään ainakin hyvin varustelluissa K-ryhmän kaupoissa. Lisää tietoa panimosta ja sen olutvalikoimasta löytää panimon kotisivuilta osoitteesta http://www.radbrew.net/

Oluen aukaistua erottaa hieman tunkkaisen tuoksun. Lasiin kaadettua erottaa oluen värin joka jostain syystä omaan silmääni näytti livenä jotenkin hieman erikoiselta eikä erityisen houkuttelevalta, mutta kuvassa se näyttää kuitenkin paljon normaalimmalta. Mene tiedä katsoinko sitten livenä jotenkin huonommassa valaistuksessa josta kyseinen mielikuva syntyi.

Tuoppiin kaatamisessa ei tarvitse juuri vaahtoamista varoa sillä vaahto on maltillista eikä sitä muodostu pinnalle juuri lainkaan.

Maku on erikoinen sillä se on hieman väkevä ja kepeästi pistävän terävä mutta samalla siitä tulee fiilis aivan kuin se olisi hieman väljähtänyttä. Suutuntuma on puolitäyteläinen. Omaan makuuni tämä ei iskenyt, mutta ainakin maku on omalaatuinen ja persoonallinen joten on luultavaa että jollekin toiselle tämä uppoaa paremmin.

Musiikiksi menee kasaripoppi, esim. Ghostbustersin musiikkivideo tai Modern Talking – Cheri Cheri Lady.

Leave a Reply

Your email address will not be published.