Kokkailukeskiviikko: Munanuudeleita broilerisuikaleilla

Valmis ateria

Tämänkertaisena kokkailukeskiviikon ateriana valmistui munanuudeleita broilerin paistisuikaileiden kera. Lisäksi broilerin sekaan tuli laitettua aurajuustoa, sulatejuustoa sekä persikkaa antamaan lisämakua.

Kokkailu alkoi heittämällä broilerin paistisuikaleet pannulle kun ensin pannulle ensin heittämäni rasva oli sulanut. Samaan aikaan tuli isoon kattilaan heitettyä vettä kiehumaan. Broilerinsuikaleiden ollessa pannulla lämpenemässä kerkesi viipaloida kaksi persikan puolikasta sopivan pieniksi paloiksi odottamaan pannulle heittämistä.

Broilerinsuikaileita tuli aina välillä tietenkin hämmennettyä ja kun suikaleet alkoivat näyttää siltä että ne ottavat jo vähän syömäkuntoisemman näköistä muotoa tuli sekaan heitettyä nokare aurajuustoa sekä sulatejuustoa sulamaan. Hetken perästä heitin myös viipaloidut persikat perään.

Näistä aineksista valmistui pääruoka

Veden kiehuttua heitin koko 250 gramman pussin nuudeleita veteen kiehumaan ja laitoin jo pannun pienemmälle että pannulla olevat tavarat pysyvät lämpimänä mutta eivät kärähdä pannuun.

Munanuudelit ovat muiden nuudeleiden tapaan nopeasti valmiita joten varmaankin alle viiden minuutin tuli ne otettua pois. Ohje taisi sanoa neljä minuuttia mutta en ottanut aikaa joten fiilispohjalta otin nuudelit jossain vaiheessa pois, kippasin vedet pois ja annostelin aterian lautaselle johon olin heittänyt viipaloituna kurkkua ja tomaattia antamaan raikkauttakin ateriaan.

Tavalliseen tapaan ruoka oli helppoa ja nopeaa. Hintakaan ei kovin tyyriiksi tule, mutta jos ja kun sulatejuustoa, aurajuustoa ja persikoita ei satu entuudestaan löytymään kaapista nostavat ne helposti aterian kertavalmistuksen hintaa. Toki näistä jäi vielä kaikista reilusti yli puolet käyttämättä joten niitä pystyn muihinkin ruokiin laittamaan.

Maku ateriassa oli hyvä joten on mahdollista että tällaista kokkailen vielä toisenkin kerran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.