From Fatness To Fitness – viikko 18

Lauantai 2019-06-08. Paluu Tikkurilasta.

From Fatness To Fitness -postaukset ovat hetken aikaa loistaneet poissaolollaan viikonloppuina olleiden sosiaalisten aktiviteettien takia enkä ole saanut ajoissa aikaiseksi kirjoittaa postausta. Tänään kuitenkin taas parin viikon jälkeen on hyvä postata lenkkeilyitä sillä kuluneella ensimmäisellä kesälomaviikolla on fillarointia tullut harrastettua ja nyt on sopivasti aamupäivästä myös aikaa kirjoittaa postaus.

Lenkkeily on tällä viikolla ollut ainoastaan fillarointia. Tietenkin yksittäisiä kilometrejä tulee kävelyä siellä sun täällä (esim. kun fillaroi jonnekin ja siellä sitten kävellen pyörii kilometrin tai pari), mutta varsinaisesti lenkille ei ole tullut lähdettyä. Tosin sen verran kuumat kelit on ollut että ei ole hirveästi tehnyt mieli aivan hillittömästi pihalla pyöriä muutenkaan. Pyöräillessä mukavasti tulee tuulenvirettäkin joka viilentää mukavasti menoa, mutta kävellessä ei moiseen omilla kävelynopeuksilla päästä 😀

Fillarointia koko viikon aikana tuli yhteensä 47.84 km Sports-Trackeriin synkattujen tietojen perusteella. Ei siis mitään hillittömiä määriä, ei kunto vielä kestä sellaista, mutta jostain se on aloitettava!

Painoa en ole seurannut tällä viikolla koska realistista kuvaa ei tulisi saatua kuitenkaan painon kehityksestä. Yöllä tulee käytyä kiskomassa vettä todella paljon monta kertaa yössä koska asunnossa on niin järjettömän kuuma joten painonvaihtelut päiväkohtaisesti voi olla helposti kiloja niillä nestemäärillä. Jatkan taas asian seuraamista kun yöt voi nukkua ilman että tarvitsee niin monesti käydä juomassa 🙂

Pidemmittä puheitta alla viikon fillarireitit.

Lauantai 2019-06-08. Matkalla Tikkurilaan.
Lauantai 2019-06-08. Paketin postitus Citymarketilta ja sen jälkeen hupiajeluna muutamat kilometrit.
Perjantai 2019-06-07. Paluu Tikkurilasta.
Perjantai 2019-06-07. Pankkiasioille fillarointi Tikkurilaan.
Keskiviikko 2019-06-05. Paluu Ilolan ABC:ltä.
Keskiviikko 2019-06-05. Fillarointi yöllä Ilolan ABC:lle.
Maanantai 2019-06-03. Paluu Keravalta.
Maanantai 2019-06-02. Matkalla Keravalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.