Rekolan kirppis tuli käytyä katsomassa

Kirpputori ulkoapäin

Viime viikolla perjantaina kävin Rekolan K-Marketilla hakemassa tulostimeeni musteita. Olin tilannut musteita Canonilta suoraan ja UPS toimitti ne, mutta koska en ollut kotona kun koettivat tuoda pakettia veivät he paketin Rekolan K-Marketille. Epäilen kyllä että tuskin ovat ovella käyneet koettamassa edes olenko kotona sillä alaovi on 99 % ajasta lukossa eikä missään vaiheessa puheluakaan tullut tuona päivänä, mutta oli miten oli. Paketti oli Rekolan K-Marketilta noudettavissa josta sitten kävin työpäivän jälkeen sen hakemassa.

K-Marketille on matkaa noin 1,2 km ja huomasin kaupalta tullessani että vastapäinen Halpahalli & Kirppis on auki. Päätin tarttua tilaisuuteen ja käydä katsomassa mitä kaikkea valikoimasta löytyy. Kirpputoreissa mielenkiintoisinta on se että koskaan ei tiedä mitä siellä löytyy ja saattaa vaikka tulla vastaan tuotteita joita voisi käyttää rekvisiittana valokuvauksessa. Mitään kirpparilta ei tullut ostettua koska mitään itseäni kiinnostavaa ei löytynyt, mutta pistetään tähän kuitenkin satunnaisia kuvia kirpputorin viime perjantaisesta tarjonnasta.

Yleisnäkymää kirpputorin sisältä
Mielenkiintoinen figuuri
Metallinen purkki moneen käyttöön
Erilaisia asuihin ommeltavia kangasmerkkejä
Kristinuskon symboliikkaa sisältäviä tauluja
Yläfemmaa heittävä kissa – samankaltainen mitä näkee joskus aina kiinalaisissa ravintoloissa
Elokuva jonka lajityypin jokainen voi itse koettaa arvata
Pörröinen pehmolelu
Tyylikäs nukke
Luultavasti puisia koristeita

Leave a Reply

Your email address will not be published.