Ruokapaikat: Chico’s Tikkurila

Alkupalana nachoja sekä olut

Hyvä tovi on taas vierähtänyt edellisestä ravintolatestauksesta joten vihdoin sain aikaiseksi käydä testaamassa itselleni uutta paikkaa. Paikaksi valikoitui Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Chico’s. Olen käynyt saman ketjun ravintolassa Espoon Leppävaarassa (lue täältä) mutta Vantaan paikka oli tetsaamatta tai ainakin sillä tapaa testaamatta että olisin tänne paikasta mitään kirjoittanut.

Tikkurilan Chico’s sijaitsee osoitteessa Tikkuraitti 13 eli aika lähellä Prismaa monen muun ruokapaikan seassa.

Paikkaan sisälle mennessä neuvoi kassalla oleva henkilökunta että voin valita vapaasti haluamani paikan ja mennä istumaan. Menin istumaan ja pian jo pöytään tuotiin ruokalistaa. Tein tilaukseni ja pian jo olut tuotiin pöytään. Alkupaloiksi valitsemani nachot saapuivat myös ripeästi eikä nälkäisenä tai janoisena tarvinnut montaa minuuttia istuskella.

Pääateria

Pääateriaksi valitsin listalta Chico’s Bacon & Cheese -hampurilaisen sekä lisukkeeksi ranskalaiset perunat. Ateria valmistui nopeasti eikä kovin kauaa alkupalojen jälkeen kulunut kun pääsi jo varsinaisen aterian kimppuun.

Ateria oli tuttu ja turvallinen ravintolahampurilainen ilman sen suurempia yllätyksiä. Hyvä ja maukas, omaan makuuni sopivan kypsyä (pyysin kypsänä ja sain sellaisen) ja tarpeeksi tuhti viedäkseen nälän pois. Ranskalaiset olivat myöskin tavallisen laadukasta ravintolaruokaa ilman mitään kommentoitavaa joten eipä tästä mitään negatiivista löydä sanottavaa.

Paikan palvelu toimi moitteetta, henkilökunta oli ystävällistä, ympäristö ja sisustus oli tunnelmallista ja viihtyisää joten kaikin puolin Chico’s vaikutti paikalta jossa voin helposti kuvitella käyväni vielä toisenkin kerran.

Aterialle tuli alkupaloineen, oluineen ja pääruokineen hintaa 31,40 eur joten edullisimman pään ruokapaikka ei ole kyseessä. Aterian kokemuksen kokonaisuuden huomioon ottaen hinta on kuitenkin varsin maltillinen ja järkevästi mitoitettu laatuun nähden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.