Keikka: Carach Angren @ On The Rocks, 2019-07-17

Carach Angren

Viime viikon keskiviikkona oli Helsingissä On The Rocksissa keikka jossa oli lämppärinä soittamassa kotimainen melodista death metallia (tai tuttavallisemmin melodödöä) veivaava Wolfheart sekä pääesiintyjänä hollantilainen sinfonista black metallia soittava Carach Angren.

Lisäksi ennen Wolfheartia olisi ollut soittamassa Nevalra sekä Thy Antichrist joista kumpaakaan en mennyt katsomaan vaan nukuin kotona mieluummin päiväunia että jaksoin lähteä keikalle. Muutenkaan en ole innostunut antikristillisistä bändeistä jota Thy Antichrist käsittääkseni on (voin olla kyllä pahasti väärässäkin joten tulkintavastuu lukijalla).

Kumpaakaan katsomaani bändiä en ole varsinaisesti kuunnellut, kuullut toki olen jonkin verran kumpaakin joista Wolfheartia enemmän. Carach Angrenilta tiesin vain muutaman biisin edes suunilleen. Vaikka bändi on sinfonista black metallia on heidän lyriikalliset teemansa kauhutarinoissa eikä lajityypille ominaisesti antikristillisyydessä ja onpa bändi myös selvästi ilmaissut haastattelussa että he eivät ole antikristillinen tai saatanallinen/satanistinen bändi eivätkä ole koskaan sellaisia olleet.

Ajatuksena itselläni kuitenkin keikan osalta oli ensisijaisesti mennä valokuvailemaan jotta pääsen koettamaan kuinka kameralla onnistuu erilaisissa valaistuksissa järjestettävien keikkojen kuvaaminen ja koska itselläni oli työpaikalta saamani kulttuuriedut kokonaan käyttämättä. Parempi siis on käyttää niitä jotta eivät jää ainakaan täysin käyttämättömiksi.

Laitetaan tähän muutamat kuvat Carach Angrenin keikasta ja ensi viikon tiistain postauksessa sitten muutamat kuvat Wolfheartin keikasta jotta postauksesta ei tule liian pitkä. Kaikki kuvat on otettu Fujifilm X-T2 kameralla käyttäen 18-55 F/2.8-4.0 objektiivia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.