Kirkkokuvat: Sipoon kirkko

Kävin joku tovi takaperin Sipoossa kuvailemassa sen kirkkoa. Harmillisesti kirkkoa pääsin kuvailemaan vain ulkoa käsin, mutta laitetaan tähän nyt nämä ulkokuvat edes. Täytynee jokin kerta ottaa etukäteen selvää milloin kirkkoon pääsisi katsomaan minkälaista siellä on sisällä.

Sipoon kirkko on Theodor Deckerin suunnittelema kirkko joka arkkitehtuurillisesti edustaa uusgoottilaista tyyliä. Kirkko on vihitty käyttöön 1885. Nämä tiedot ja muuta tietoa löytää Sipoon suomalaisen seurakunnan nettisivuilta. Kirkko sijaitsee osoitteessa Kuninkaantie 19, 04130 Sipoo.

Kuvat on otettu Fujifilm X-T2:lla käyttäen Fujinon XF18-55 mm F/2.8-F4 objektiivia.

Parkkipaikan suunnalta katsottua on edessä paljon puita
Hieman siirryttyä saa kirkon kuvattua ilman että eteen jää puita

Leave a Reply

Your email address will not be published.