Viimeinen työpäivä takana

Viimeinen työpäivä Goforella takana

Kuten jo jotkut lukijoistakin tiesivät olen ensi kuun ensimmäisestä maanantaista alkaen uuden työnantajan palveluksessa. Työni Goforella alkoi syyskuussa 2017 ja päättyi omasta lähdöstäni johtuen tänään 31.10.2019 joten hieman päälle kaksi vuotta kerkesin siellä olemaan.

Olo on kieltämättä varsin haikea mutta samalla myös kiitollinen sillä Gofore on ollut tähänasteisen työelämäni paras työnantaja. Monta hienoa hetkeä tuli töissä koettua, hienoja ihmisiä tavattua ja sain myös olla näkemässä firman varsin nopeaa kasvua sisältä käsin – tilaisuus jota ei kovin usein pääse kokemaan. Firma on valittu jokunen vuosi takaperin myös parhaaksi työpaikaksi ja omien kokemuksieni perusteella ainakin on helppoa ymmärtää miksi.

Tavallisesti kun olen vaihtanut firmasta toiseen on syynä ollut lähes aina tyytymättömyys nykyiseen työnantajaan, työtehtäviin tai vastaavaa mutta tällä kertaa syynä oli ainoastaan urakehitysmahdollisuus hyvin erikaltaisiin tehtäviin kuin mitä IT-alalla olen tavallisesti tehnyt. Siirryn siis ensi kuun alussa sovellusasiantuntijan tehtäviin suurelle julkisen sektorin toimijalle joten mielenkiinnolla odotan uusia haasteita ja kuvioita mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Vaikka lähdön jälkeen olo onkin vielä näin aivan tuoreeltaan haikea on ilahduttavaa että voin hyvin mielin jatkossakin kehua kyseistä firmaa muillekin. Toivon mukaan monien kollegoiden kanssa tulemme vielä tapaamaan joissain merkeissä 🙂

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää lokakuu. Blogin normaali pidempi kuukausikatsaus onkin sitten tarkoitus kirjoitella huomenna. Tämä ilta menee kaikessa rauhassa rentoutuen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.