Kokeilussa: Kulta Katriina erikoissekoitus Vallilan Paahtimosta – Keskipaahto -kahvi

Satuin huomaamaan viereisessä LIDL:ssä muutaman erilaisen Kulta Katriina -kahvin erikoissekoituksen joita sitten ostin testiksi. Tämänkertainen kahvi on tummuudeltaan keskipaahto ja paketin kuvauksen mukaan kyseessä on hedelmäinen ja paahteinen maku.

Meiran nettisivun mukaan kahviin on poimittu sekoitus Väli-Amerikan, Brasilian ja Itä-Afrikan kahvipapuja jotka tulevat Rain Forest Alliance -sertifioiduilta tiloilta. Tarkemmin lisätietoja kahvista löytää Meiran nettisivuilta.

Omaan makuuni tämä ei valitettavasti mitenkään kovin hyvin iskenyt. Luultavsti syynä on kuitenkin se että olen lähiaikoina juonut enemmän tummempia kahveja jonka jälkeen keskipaahtoiset jättävät kaipaamaan tuhdimpaa otetta ja luovat ainoastaan aavistuksen laihan maun tuntuman.

Maku on kuitenkin juomakelpoinen ja siitä kyllä löytää hedelmäisen otteen ja on helppoa uskoa että tämä toimii monen kahvin nauttijan makuun. Maku on pehmeä ja kitkeryyttä on maussa ainoastaan aavistuksen verran. Jälkimaku on aavistuksen kuiva mutta ei häiritsevä. Mikäli keskipaahdon kahvit ovat omaan makuun on tämä testaamisen arvoinen tuote.

Leave a Reply

Your email address will not be published.