Olutta netistä: Belgium in a box

Tilauksesa tulleet oluet

Kuten monet tietävät on Internet mitä oivallisin paikka tehdä heräteostoksia kotoa käsin. Jostain syystä oluen tilaaminen ulkomailta on jäänyt aikaisemmin kokematta, mutta kaverini tehtyä tilauksen Belgium in a box -sivustolle päätin itsekin kokeilla kuinka oluen tilaaminen mahtaisi onnistua, onko tilaamani oluet hyviä ja kestääkö toimitus kauan

Sivuston käyttö on englantia taitavalle suoraviivaista ja helppoa. Aikaisemmin maistamaani valikoimaa on tarjolla runsaasti ja maistelupakkauksia löytyi eikä itse joutunut arpomaan summassa mitähän sitä mahtaisi haluta. Tilasin kymmenen erilaisen oluen laatikon jossa valikoimaan kuului postauksen alussa näkyvät oluet (kuvaa saa klikattua isommaksi).

Tilausprosessi oli suoraviivainen ja nopea ja maksu tuli tehtyä luottokortilla. Ainakin tavallinen Mastercard tuntui toimivan ongelmitta Tilaus tuli laitettua tiistaina ja seuraavan viikon maanantaina illalla paketti löysi jo tiensä kotiovelleni saakka. Nopea toimitus ja kaikki oluet tulivat vieläpä ehjänä perille 🙂

Hintaa näillä oluilla oli 35 euroa ja lisäksi tuli 15 euron postikulut, joten mitenkään kovin hinnakkaista oluista ei ollut kyse. Ensimmäisessä tilauksessa halusin testata ainoastaan palvelun toimivuutta jonka vuoksi en laittanut muitakin oluita samalla tilaukseen, mutta täytynee varmaan jossain vaiheessa tehdä toinenkin tilaus mikäli nämä hyviksi oluiksi paljastuvat.

Ensikokemukset oluen netistä tilaamisesta ovat siis varsin positiiviset, 5/5. Täytynee tutustua jossain vaiheessa muidenkin maiden olutkauppojen valikoimiin 🙂

Huomiomisen arvoista oluen tilaamiseen netistä on myös verotukselliset aspektit. Verottajan sivulla on tietoja tarkemmin osoitteessa https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/ulkomailta_suomeen/matkustajatuonti/netista_tilaaminen/ jotka kannattaa huomioioda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *