Koivukylän Kierrätyskeskuksella tuli pyörähdettyä

Kierrätyskeskuksen alakertaa

Eilen sain töiden jälkeen ajatuksen etsiä josko jossain lähelläni olisi kirpputoria mistä saattaisi saada valokuvausta varten sopivaa rekvisiittaa. Katselin netistä mitä kirpputoreja lähistöllä olisi ja laitoin kaverilleni viestin tietääkö hän onko Korsossa mitään kirpputoria. Kuulemma ei ole, mutta hän osasi kertoa että Koivukylän Kierrätyskeskus on lähelläni ja sieltä löytyy vaikka mitä.

Kyselin kaverin mukaan messiin ja lähdimme sitten hänen kanssa katsomaan valikoimaa. Kierrätyskeskukselle on matkaa asunnoltani Google Mapsin mukaan vain 650 metriä joten suuntasimme sinne kävellen.

Olin todella yllättynyt tästä paikasta, sillä olin jotenkin jostain kumman syystä mielessäni ajatellut tämän paikaksi missä on pääsääntöisesti vain huonekaluja ja elektroniikkaa mutta täällä valikoimaan kuului paljon kaikkea muutakin – CD-levyjä, DVD-levyjä, lautapelejä, vaatteita, kirjoja ja kaikkea muutakin sekalaista sälää niiden huonekalujen ja elektroniikan lisäksi.

Yläkerrassa oli paljon vaatteita

Kierrätyskeskus oli kahdessa eri kerroksessa joissa yläkerrassa oli vaatteita joita ensisijaisesti olin lähtenyt katsomaankin. Harmillista kyllä en löytänyt sen tyylisiä hattuja/päähineitä joita koetin metsästää ja jotka olisivat lisäksi myös omaan päähäni olleet sopivia, mutta ei tästä reissusta kuitenkaan turha reissu tullut sillä matkaan tarttui kaksi kirjaa ja mikä parasta, nyt ainakin tiedän että aivan lähelläni on todella suuri kierrätyskeskus josta kannattaa käydä katsomassa jatkossa elokuvia, cd-levyjä ja muitakin tuotteita.

Nopealla vilkaisulla DVD-valikoima vaikutti olevan hyvää tasoa ja siellä oli paljon laadukkaita elokuvia, ei siis ainoastaan sellaisia elokuvia joita myydään ulos kilohinnoilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.