Reissu Lappiin – Päivä 4

Aurinko laskemaisillaan Saariselällä

Neljäs päivä eli toinen täysi mökkipäivä on vähitellen vaipumassa iltaan joten on jälleen aika kirjoitella hieman päivän tapahtumia blogiinkin. Heräsin aamulla kuudelta ja siinä sitten normaalit aamurutiinit hoidin. Sen jälkeen selailin vain nettiä.

Joskus hieman yhdeksän jälkeen viestailimme täällä Saariselällä asuvan kaverini kanssa ja joskus hieman kymmenen jälkeen lähdin ulos. Kävelin kauppakeskus Kuukkelille mistä kävin ostamassa pitkän paidan jotta sai vähän lämpimämpää ylle. Kaveri tuli Kuukkelille ja lähdimme sieltä sitten jatkamaan matkaamme kameroiden kanssa jonnekin lähialueille. En tiedä mitä alueita ne oli koska alue ei itselle ole tuttua seutua, mutta kävellen tuli tänään mentyä yli 10 km, arviolta ehkä 12 km.

Vasta matkan loppuvaiheilla alkoi tuntumaan viileyttä, mutta onneksi enää ei ollut takaisin mökille siinä vaiheessa pitkä matka. Maisemat olivat todella kauniita tänäänkin ja kuvia tuli otettua paljon. Tänään tosin otin ison osan kuvista mustavalkoisena, mutta muutamia maisemakuvia otin värillisenäkin.

Mökille palattua tuli käytyä lämpimässä suihkussa, juotua kahvit ja otettua sen jälkeen muutaman tunnin päiväunet.

Päiväunien jälkeen olikin aika alkaa tämän kirjoitteluun joten tässäpä tämä ilta on mennyt rennosti vailla sen suurempia ihmeellisyyksiä. Laitan tähän loppuun vielä satunnaisia kuvia päivän varrelta. Nämäkin kaikki kuvat on otettu Fujifilm X100F:llä käyttäen kameran omia filmisimulaatioita värien hallinnassa. Kuvat on siirretty JPG + RAF muotoisena Lightroomiin ja Lightroomista olen ottanut ulos JPG-kuvan jota on käsitelty ainoastaan kuvan koon osalta tätä blogia varten.

Puusta veistelty koriste jonkin paikan katossa
Puinen mummo ja kahvipannu
Mustavalkoista maailmaa
Luminen puu
Mökille palatessa oli taivaassa sinertävää sävyä
Siinä missä toisella puolella taivas oli sininen, oli toisella puolella taivas punaisen ja keltaisen väriloistoa

Leave a Reply

Your email address will not be published.