Reissu Lappiin – Päivä 5

Aurinko käymässä mailleen Saariselällä

Ilta on jälleen saapunut Lappiin myös Saariselälle ja kello on kohta puoli yksitoista. Ennen unille käymistä voisi jälleen muutaman sanan kirjoitella tämän päivän tapahtumista sekä lisätä valokuvia tänne blogiin reissupäivältä.

Tästä päivästä ei ole toisaalta kovinkaan paljoa kerrottavaa, sillä päivä tuli vietettyä ensisijaisesti elokuvia katsellen. Otin reissuun mukaan Oculus Go -virtuaalilasit ja tänään katsoin niillä kolme elokuvaa Netflxistä. Hieman aamulla luin myös mukaani ottamaa Ellen Whiten kirjaa, päivällä selailin nettiä ja kirjoitin valmiiksi myös leffalauantai-postauksen tänne blogiin.

Illalla kävimme Ivalossa ruokaostoksilla S-Marketissa ja samalla reissulla myös kävimme ATK-liikkeestä etsimässä USB-kaapelin ja tupakansytyttimeen tulevan USB-laturin dashcamille.

Laitetaan tähän loppuun vielä tämän päivän puolella ottamiani valokuvia. Tälläkin kertaa kaikki kuvat on otettu Fujifilm X100F -kameralla ja kuvat on siirretty Lightroomiin mistä ne on viety blogiin sopivaan kokoon. Ainoa miten kuvaa on siis käsitelty on kuvan koon muutos ja kaikki kuvat on kameran omalla Vivid JPG-profiililla otettuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.