Reissu Lappiin – Päivä 6

Päivällä matkalla Kuukkelille oli kaunista, mutta kylmää

Kuudes reissupäivä meni rennosti hönöttäen. Päivällä kävin Kuukkelilla ja samalla reissulla matkaan tarttui erävaateliikkeestä myös jonkinlainen kypärämyssy/kasvomaski. Ilma oli aivan jäätävän kylmä joten kypärämyssylle tuli yöllä vielä tarvetta kun lähdin aamuyöllä kameran kanssa pyörähtämään pihalla.

Päivä meni muutoin mökillä vain nettiä selaillen, hieman kirjaa lukien ja muuta tavallista puuhastellen. Illasta tuli saunottua ja aamuyöllä vihdoin oli mahdollisuus päästä näkemään revontulia joten kävin pihalla kameran kanssa koettamassa josko niitä kameralla saisin vangittua. En ole aikaisemmin revontulia kuvaillut joten kylmässä kelissä säätäen kuvatkin jäivät suhteellisen mitäänsanomattomiksi, mutta onneksi edes jonkinlaisia sain otettua muistoksi. Laitetaan niitä vielä tähän nähtäväksi muutamia.

Nämäkin on otettu yhä Fujifilm X100F:llä, tosin tällä kertaa RAF-muodosta olen niihin boostannut värisävyjä ja korjannut horisonttia yms. Blogipostauksen alun kuva taas on JPG-muotoisena suoraan kamerasta pl. kuvan koon muutosta pienemmäksi Lightroomissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.