Reissu Lappiin – Päivä 7

Kodassa valmistautumassa makkaranpaistoon.

Seitsemäs reissupäivä on vähitellen illassa. Lomalle tuttuun tapaan tänäänkään en tehnyt juuri mitään muuta kuin velttoilin. Luin kirjaa, katsoin Oculus Go -laseilla Netflixistä elokuvan, selailin nettiä ja oleskelin vain.

Illalla kävimme enon kanssa pihassa olevassa kodassa paistamassa makkaraa, vaikkakin itse jatkoin yhä kasvisruokalinjalla paistamalla jotain kasvismakkaraa. Ilahduttavaa kyllä ne olivat myös hyvän makuisia, mutta koostumus niissä kylmänä antoi vähän epämääräisemmän tunnun. Tulella kärvennettynä ketsupin ja sinapin kanssa ne maistuivat sellaiselta että niitä voi hyvinkin toisenkin kerran ostaa.

Laitan tähän muutamia sekalaisia kuvia illan makkaranpaistosessiosta. Kaikki kuvat on Fujifilm X100F:llä otettuja käyttäen Acros + R -filmisimulaatiota. Kuvat on suoraan kamerasta tulleita JPG-kuvia lukuunottamatta niiden koon muutosta pienemmäksi blogia varten.

Tuli on kaunis elementti niin värillisenä kuin mustavalkoisenakin.
Jonkinlaisia kasvismakkaroita. Koostumus kylmänä oli epämääräinen, maku paistettuna hyvä.
Kyrsä kärventyy.
Kota ulkoapäin.
Mökki illan pimeydessä mustavalkoisena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.