Kuvaussessio Loviisan kanssa

Eilen kävin ystäväni Loviisan kanssa tekemässä ensimmäisen varsinaisen kunnollisen valokuvaussessioni filmikameran kanssa. Olen aikaisemmin tietenkin ottanut yksittäisistä tapahtumista ja hetkistä monia kuvia, mutta asioikseen erillistä useamman tunnin kuvaussessiota en vielä ollut tehnyt.

Filmiä olin varannut useamman rullan mukaani ja kaikkiaan kolme rullallista tuli kulutettua. Kaksi niistä kuvasin Pentax MG -kameralla ja yhden Chinon CA-4s:llä. Chinonissa käytin Fomapan 100:aa, Pentaxissa Fomapan 200:aa.

Illalla kuvausreissun jälkeen oli myös jalat hyvin poikki, sillä yli 17.000 askelta päivän mittaan kerkesi tulemaan. Illalla kotona vielä kehitin filmit ja aamulla sitten skannasin koneelle, joten laitan tähän useammankin kuvan nähtäväksi. Näissäkin näkee vielä että filmin kuivaamisessa yms. on vielä hakemista sillä tahroja on siellä täällä ja onnistuinpa ensimmäistä filmiä pyörittelemään pitkin vessan lattiaa useampaan otteeseen kun pyykkipoikien leukojen teho ei ollut kovin kummoinen ja filmin kuivausta yrittäessä se irtosi moneen kertaan. Oppia ikä kaikki 😀

Loviisan omaa taidetta löytää osoitteesta https://loviisatala.com/ joten kannattaa käydä katsomassa hänen töitään mikäli taide kiinnostaa yleisesti!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *