Keikka: Ruudolf @ Tavastia 2019-07-19

Joitain viikkoja takaperin kävin kaverini kanssa katsomassa Tavastialla räppikeikkaa jossa pääesiintyjänä oli Ruudolf ja lämppärinä Prinssi Jusuf. Kumpaakaan artistia en ole juurikaan kuullut tai kuunnellut, ainoastaan yksittäisiä biisejä ja levyn tai EP:n oli ennen keikkaa kuullut kummaltakin joten ihan mielenkiintoista oli lähteä katsomaan paikan päälle minkälainen meininki mahtaa olla.

Keikka taisi olla allekirjoittaneen ensimmäinen räppikeikka jonne olen mennyt katsomaan vain ja ainoastaan räppiä jos en aivan väärin muista. Toki olen ollut baarikeikoilla jossa on ollut monia eri esiintyjiä ja eri tyylejä missä mukana on ollut myös räppiä, mutta en muistaakseni ole ollut keikalla jossa ainoastaan on räppiä joten tulipahan sekin samalla koettua.

Omaan makuun kummatkin artistit toimivat hyvin. Biisit oli tarttuvia ja yleisökin oli mukana meiningissä joten ihan käymisen arvoinen kokemus. Laitan ensi viikolla keikalta kuvia myös lämppärinä olleesta Prinssi Jusufista jotta tästä postauksesta ei tule suhteettoman pitkä.

Kaikki kuvat on otettu Fujifilm X-T2 kameralla käyttäen objektiivina Fujinon 18-55 F/2.8-4.0 -kittiputkea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.